Become a dealer?

Veilig betalen!
Retour binnen 14 dagen!
Snelle levering!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Bescherm je inductie kookplaatshop vandaag je inductie kookplaat met 10% korting Bekijk ze Hier

  Veilig betalen!
  Retour binnen 14 dagen!
  Snelle levering!

  Bescherm je inductie kookplaatshop vandaag je inductie kookplaat met 10% korting Bekijk ze Hier

  Verzenden & retourneren

  Verzending

  Wij verzenden in Nederland en naar België en Duitsland De verzendkosten per bestelling zijn € 8.95 voor levering in Nederland op het thuis adres of service point.

  Alle producten worden met PostNL / Dpd of UPS verzonden. 

  De verzendkosten per bestelling Buiten Nederland in Europa zijn € 9.95

  Bij de checkout heeft u ook de mogelijkheid om deze te laten bezorgen bij een PostNL - DPD of UPS service punt.


  Retouren en annuleren

   

  1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

  2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of: a. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren. b. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen; c. bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen. Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:

  3. De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

  4. De in lid 3 genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst.

  5. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product enverpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 5.

  6. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer.Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. Dit hoeft niet als de ondernemer heeft aangeboden het product zelf af te halen. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.

  7. wij betalen binnen 14 dagen na de herroepingsverklaring het verschuldigde orderbedrag terug inclusief verzendkosten.

  U vind hier ons retour portal https://vloerkledenopvinyl.shipping-portal.com/rp/

  Inloggen op je account

  For all other questions

  Bel ons

  0031 (0)85 773 3615

  085 773 3615

  E-mail

  Email us

  [email protected]

  Social media

  4,76Review LogoWij scoren een 4,76 op Trusted shops

  Vloerkledenopvinyl.nl

  Flevolaan 62 f
  1382 JZ WEESP
  Nederland Bekijk op Google Maps

  NL 818749118B01
  32128536

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »